2PacHastası yazdı:
Öbürgün oldu bende bir takıntı belirdi.Yürüme takıntısı.Evet belki çok saçma gelebilir yok artık dedirtebilir ama hergün yürüyüşümü kontrol etmeye başladım.Sakat gibimi yürüyorum,kadın gibimi yürüyorum elalem ne der.
Dostum bunun aynısı bende de var. Hatta bu aralar bunu çok takmaya başladım ben. Bacaklarımı kırarak değil ama her gördüğüm ayna da vs de yürüyüşüme bakıyorum, yürürken elimi ayağımı nasıl koyacağımı bilemiyorum. Milletin klasik bi yürüyüşü var. Yani bazı insanları yürüyüşünden bile tanıyabilirim ama bende sabit bi yürüyüş yok. Her seferinde mal gibi yürüyorum.
2PacHastası yazdı:
Psikolog desen fıs adam dinliyo ilacı yazıp yolluyo bir cümle dahi kurmuyo.Çünkü sorununu bilmiyo yaşamamışki bilsin yaşamamışki sana deger verip konuşsun.
Aynen öyle dostum. Dr seni dinliyip ilacı yazıp yolluyor. Hatta benim önceden gittiğim dr bana, anlattıklarımı duyunca adeta uzaylıymışım gibi bakıyordu
2PacHastası yazdı:
Arkadaş desen yok sevgili desen yok.Kendine güven,saygı,sevgi,cesaret hiçbirşey yok.Bizim milletinde huyundanmıdır nedir.Öküz gibi bakıyorlar.Daha bir fena oluyorum.
Sevgilim yok diye konu açıp duruyoruz hep ama daha doğru düzgün arkadaşımız bile yok. Sevgili ne haddimize.
Millet öküz gibi bakıyor diyorsunya, bunu bana amcam babam yapıyor en basitinden. Sorunlu musun sen falan diyo amcam. Milletle konuşamıyorsun falan gibilerinden işte... Pfff...
![dash2 [smilie=dash2.gif]](./images/smilies/dash2.gif)