Lütfen yardım edin ...

Sosyal fobiyi yenenler..Hastalığı yenme sürecinde yaşadıklarınız..Söylemek istedikleriniz..
Cevapla
stigma4885
Mesajlar: 19
Kayıt: 31 Oca 2016, 17:12

Lütfen yardım edin ...

Mesaj gönderen stigma4885 »

Merhaba arkadaşlar ben kendimi bildim bileli sosyal fobiliyim. Daha öncede konuş açmıştım zaten. Yaş 33 bitti. Erkeğim Ama hala evlenemedim. Çünkü ilişkileri yönetemiyorum. Doğal değilim karşımdaki kişiyi ve hayatı ciddiye alamıyorum. Mesela asiri ilgi göstersemde olmuyor. Cicekler hediyeler vs ne yapsam bos. Cevremde kimse kalmadi evlenmeyen . Herkesin ikinci cocugu oldu. Sanki hastalikli gibi hissediiyorum kendimi. Hayatimda cok kisiyle gorustum. Ama bana gelende hep sıkıntılı tiplerdi. Gorucu usülü istiyorum ama ailem uğraşmıyor . Kendin bul diyorlar. Cevremde issiz gucsuz dahil hrrkes evlendi. Benim isim gucum arabam evim herseyim var ama malasef olmuyor... sevgilim varken hayata tutunuyorum. Evlenirsem bence hersey guzel olacak. Cunku o zaman hayatin bir anlami olacak . Dine cok bagli bir insanda degilim. Suan yalnizim herşey boş ve anlamsız geliyor. Bana yillar once yaşlı bir doktor elimi tutarak ne yap et evlen demişti. Onu şuan daha iyi anlıyorum. Çünkü kafamızı meşgul eden birşey lazım. Bende anksiyete bozukluğu da var. Kafami birseye taktım mi takıyorum. Vücut aşırı derecede kaygı üretiyor. Bir yandan da annen babam yaşlanıyor. Onlara birşey olursa herhalde intihar ederim. Çünkü yalnızlığa doğru gidiyor hayatım. Evlenip çocuk olmayınca paranın pulun hicbir seyin anlamı yokmuş.
nickonick
Mesajlar: 1
Kayıt: 13 May 2018, 20:08

Re: Lütfen yardım edin ...

Mesaj gönderen nickonick »

Birebir beni anlatmışsın kardeşim, yaş ile birlikte tamamen aynı durumdayım, bende de ilişkiyi sürdürme problemi var
Kullanıcı avatarı
Bashful
Mesajlar: 772
Kayıt: 06 Kas 2006, 18:42
Konum: zeytinburnu/İstanbul

Re: Lütfen yardım edin ...

Mesaj gönderen Bashful »

Her insanın tabiatı farklı, ben 31 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı ama bunu pek umursamıyorum, bende eskiden aşırı utangaç biriydim zamanla hayata alıştım, sosyal medya çekingen insanların sosyalleşmesine katkıda bulunabilir, tabi kötü niyetli insanlarda var dikkatli davranmak gerek.
stigma4885
Mesajlar: 19
Kayıt: 31 Oca 2016, 17:12

Re: Lütfen yardım edin ...

Mesaj gönderen stigma4885 »

Kkardesim benim cok.sevgilim.oldu . Cok guzel , cok dikkat çeken bayanlar da oldu . Ama iliskiyi yurutemiyorum . Daha ilk bulusmada konusup sohbet edemiyorum . Insanlarda kaçıyor. Kizlad kendilerini güldüren sikmayan ve guclu erkekler istiyor . Ben daha ilk bulusmasa sansimi bitiriyorum. Bana hiç konusmuyorsun , cok ciddisin vs diyorlar. Bir sure sonra sohbet bile edesim gelmiyor. Sanki zorla oturuyorlar beni
kalıcısıkıntı
Mesajlar: 558
Kayıt: 07 Şub 2012, 20:15

Re: Lütfen yardım edin ...

Mesaj gönderen kalıcısıkıntı »

bu kadar paran varsa psikoloğa görün.Hem rahatlarsın hem de paran bir işe yarar.Yani hayatının kalitesini arttırırsın
KELEBEK GİBİ İÇTEN YARACAĞIZ KOZAYI YARDIM ALIRSAK UÇAMAYIZ YIRTAMAZSAK KENDİ KENDİMİZE KİMSEDEN HABERSİZ ÖLÜRÜZ...
Cevapla