aurorix kullananlar...

İlaçlar hakkında merak ettikleriniz..
Kilitli
şirinş

aurorix kullananlar...

Mesaj gönderen şirinş »

birkaç gündür aurorix kullanıyorum ve uyku düzenim bozuldu galiba. hatta geçen gece sabaha kadar uyuyamadım. doktor ilacın böyle bi etkisinden bahsetmedi yan etkilerde de böyle bişey yok. aurorix kullananlar acaba sizinde böyle şikayetleriniz varmı?
Kullanıcı avatarı
morfeus888
Mesajlar: 32
Kayıt: 28 Kas 2005, 20:28
Konum: Kadıköy Cumhuriyeti

aurorix

Mesaj gönderen morfeus888 »

Aurorix'in uyku bozukluğu yaptığında dair bazı veriler var. Rem uykusunu azaltıyor. Ancak bu geçici olabilir. Aurorix'in uykuyu fazla etkilememesi için akşam geç saatte almaktan kaçınabiliriz.

Depresyon'da etkili olmakla birlikte Aurorix'in (Moclobemide) sosyal fobide etkinliğine dair tıp literatüründe çelişkili araştırmalar var.
Benim edindiğim izlenime ve kendi tecrüblerime dayanarak SF'liler arasında genel kanı pek etkili olmadığı yönünde.
Ayrıca SF de etkili dozu depresyonda kullanılan dozundan daha yüksek.
SF için önerilen doz. min.600-900 mg. /gün.
Ancak bu dozda da yan etkiler artabiliyor.

Selamlar

Morfeus
Kullanıcı avatarı
yeniceri
Mesajlar: 5
Kayıt: 25 Ara 2005, 01:10

Mesaj gönderen yeniceri »

Aurorixi ben düzenli olarak günde 300 mg kullanıyorum. Uyku bozukluğu gibi bir şikayetim olmadı. Bildiğim ve yaşadığım tek yan etkisi peynir yenildiğinde hiper tansiyona neden olması.. Ben bu ilaçtan son derece memnunum. ciddi bir yan etkisi yok ve bağımlılık yapmıyor..
yazıyı duyun, sesi okuyun
şirinş

Mesaj gönderen şirinş »

aslında uykusuzluk sosyal fobiklerin genel problemi galiba keyifsizlikten stresten kaynaklanıyor. doktor ilacın çok fazla yan etkisi olmadığını söyledi ama dozajı artırıldığında baş ağrısı ve baş dönmesi yapıyor. yatmadan önce almamanın uykusuzluk için faydası oluyor ben denedim. birde bana atarax diye bir ilaç verdi sakinleştirici galiba. uyku düzensizliği için.
Kullanıcı avatarı
alihayat
Mesajlar: 315
Kayıt: 23 Ara 2005, 18:33
Konum: ankara

beni mahveden ilaç

Mesaj gönderen alihayat »

arkadaşlar bundan 1,5 sene önce bu ilacı doktor tavsiyesi olmadan rastgele kullandım.günde 600 mg aldım ve 1 ay sonra tam manasıyla uçtum.1 hafta içinde 3 milyar para harcadım,karakola düştüm,dayak yedim ailem beni gelip aldı.hastanede 20 gün yattım 45 gün rapor aldım.hala tedavi görüyorum kesinlikle doktor tavsiyesi olmadan almayın ve asla alkolle kullanmayın.
aurelia

Re: beni mahveden ilaç

Mesaj gönderen aurelia »

???!!! :shock:

alihayat yazdı:arkadaşlar bundan 1,5 sene önce bu ilacı doktor tavsiyesi olmadan rastgele kullandım.günde 600 mg aldım ve 1 ay sonra tam manasıyla uçtum.1 hafta içinde 3 milyar para harcadım,karakola düştüm,dayak yedim ailem beni gelip aldı.hastanede 20 gün yattım 45 gün rapor aldım.hala tedavi görüyorum kesinlikle doktor tavsiyesi olmadan almayın ve asla alkolle kullanmayın.
nazo54507
Mesajlar: 3
Kayıt: 16 Şub 2006, 15:02
Konum: SAKARYA

Mesaj gönderen nazo54507 »

merhabalar :D :D ben 3aydır aurorix kullanıyorum uyku düzensizliğim hariç hiçbir sorun yok
Kullanıcı avatarı
chilbir
Mesajlar: 67
Kayıt: 31 Oca 2006, 11:50

Mesaj gönderen chilbir »

demekki herkeste farklı etki yapıyor.ben geçen sene 5 ay kullandım çok uyutuyordu sadece.bunun yanında aynı zaman diliminde alkoliktim bir miktar bir zararını görmedim o konuda
---->Kerry "The Müslüm" King :)
Kilitli