SON ÇAREM AKUPUNKTURA GİTTİM

Çözüm önerileriniz..
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

SON ÇAREM AKUPUNKTURA GİTTİM

Mesaj gönderen sidelya »

tekrar merhaba.gecenlerde bir baslık acmıştım.sanırım hamileyim diye. dalga gecen arkadaslar oldu yorumlardan anlayabiliyorum. neyse onlarla polemiğe girmeyecegim bende hata.herkes kendi derdine yanıyor.kimsenin kimseyi gördüğü yok. bu yazım forumda saygınlığını hala koruyan ve kendi gibi insanlara gercekten yardım etmek isteyenler için.
neyse konuya gelelim. dediğim gibi bir anne adayıyım.benim içim içimi yemiyormu ilaç içerken. mutlaka bırakmam lazım ama nasıl derken yine bi umut doğdu benim ve sizler için. akupunktura gittim bugün. akupunktur vücuttaki serotonin ve dopamini arttırıyor. netten bakarsanız bayağı bilgi alırsınız.bugün ilk seansımdı.hergün olmak üzere toplam 1 hafta sürecek.ilacı yarıya dusurdum.işe yararsa tamamen bırakacağım. doktorum 1 haftanın sonunda en azından çeyreğe dusureceğimi söyledi.sanırım forumda daha önce akupunkturdan bahseden yok. dilerim işe yarar.hergün gelişmeleri yazmaya calışırım.sağlıcakla kalın....
deagolbrandybuck

Mesaj gönderen deagolbrandybuck »

sidelya akupunktura nereye gidiyorsun? toplam kac seans gitmek gerekiyor oraya seans ucreti ne kadardır? seanslar ne uzunlukta oluyor?? bu akupunktura sfden kurtulmak icin mi gidiyorsun yoksa ilacı bırakmak icinmi?
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

Mesaj gönderen sidelya »

ilacı bırakmam demek sf den kurtulmam demek. yani tabiki hastalığı yenmek için gidiyorum. seans ücretim60 ytl. 40-60 arasında değişiyor.her sehirde var.internetten rahatlıkla bulabilirsin. ama dikkt et tıp doktoru olsun. benim doktorum cok umut verdi bugün.ama kendimi kaptırmıcam.dilerim işe yarar.1 hafta sonra hep beraber anlıcaz.
deagolbrandybuck

Mesaj gönderen deagolbrandybuck »

bizi bu konuda hergün bilgilendirirmisin yani sendeki değişimleri.
Misanthrope

Mesaj gönderen Misanthrope »

Vay canına.. yani 1 hafta içinde tedavi işe yararsa ilaç kullanımından tamamen kurtulabilecek miymişsin? :shock: Yoksa seanslar devam edecek mi (seyrekleşerek falan) Kulağa bayaa iyi geliyor
_L_N_

Mesaj gönderen _L_N_ »

ilacı hala alıyorsun demek.fakat bu çok riskli,biliyorsun değil mi?

ne diyeyim,bebek ve senin hakkında hayırlısı olsun.inş sağlıkla dünyaya gelir.
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

Mesaj gönderen sidelya »

merhabalar.bugün 2. seansımdı. ilacı dediğim gibi azalttım. 3 gündür yarım içiyorum. önceden yarıma dusurduğum anda titremelerim kabus gibi çökerdi. ilginçtir cok iyiyim. umarım akupunkturdandır. sanırım işe yarayacak.bugüngercekten çok iyiydim. yarın aksam iş çıkışı tekrar gideceğim. yine yazarım.
calimero
Mesajlar: 17
Kayıt: 31 Eki 2007, 18:14

Mesaj gönderen calimero »

sidelya tedavinin sonucunu merakla bekliyoruz eger işe yarasa hepimize umut olur umarında işe yarar
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

Mesaj gönderen sidelya »

insallah calimero. cok fazla umut vermek istemiyorumkimseye ama doktorumun kesin konusmalarını bir duysanız :shock: dediğim gibi bayağı iyiydim. Allah yardımcımız olsun. dilerimbu iletten kurtuluruz
fade to black
Mesajlar: 2747
Kayıt: 24 Nis 2007, 16:49

Mesaj gönderen fade to black »

sidelya merhaba

1. ilacı bırakmalısın üzgünüm.
2. eğer *doğru* bir uzmana gidersen akupunkturun hiç bir zararı yokmuş konuyu senin için araştırdım biraz. çoğu insan depresyon tedavisini bilmiyor ama böyle bir yönü var.
3. sana ve bebeğine sağlık sıhhat dilerim inşallah iyi olursunuz.
spawn
Mesajlar: 99
Kayıt: 15 Eki 2006, 22:50

Mesaj gönderen spawn »

bence eft tekniği uygula daha iyi verim alırsın :)
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

Mesaj gönderen sidelya »

iyi temennileriniz için tesekkur ederim arkadaslar. EFT tekniği akapunktur noktalarına vuruşla gerçekleşir. doğru noktayı bulup doğru vuruş yapmak kolay değildir. ben elektro akupunktura gidiyorum.iğnelere aynı zamanda elektrik akımı veriliyor.böylece daha hızlı ve etkili sonuç alınıyor. bugün 4. seansıma girdim. hala yarım lustral içiyorum ama çok iyiyim. hiç heyecanım yok gün içerisinde. ayaklarımızda parmaklara yakın kısımda serotonin noktaları var. doktorum özellikle ayaklarıma önem veriyor. bugünlerde iyi serotonin üretiyorum anlayacağınız :) 7. seanstan sonra hiçbişeyim kalmayacakmış. ben şimdiden cok iyiyim. gelişmeleri yazıcam yine.fobisiz günler dileğiyle
spawn
Mesajlar: 99
Kayıt: 15 Eki 2006, 22:50

Mesaj gönderen spawn »

senin adına çok mutlu oldum sidelya inş bir an önce iyileşirsin :)
sidelya
Mesajlar: 33
Kayıt: 05 Nis 2007, 13:51

Mesaj gönderen sidelya »

tesekkur ederim. dilerim ise yarar da siz de kurtulursunuz.
Kullanıcı avatarı
mehmetkaraosman
Mesajlar: 73
Kayıt: 20 Ağu 2007, 18:26
Konum: İstanbul

Mesaj gönderen mehmetkaraosman »

sidelya yazdı:7. seanstan sonra hiçbişeyim kalmayacakmış. ben şimdiden cok iyiyim.
7 günde sf'den kurtulmak gerçekten mümkün mü acaba? bu kadar basit olması imkansız gibi geliyor bana. Seanslar bitince tekrar başlamaz umarım.
Cevapla